Млекозаместител Denkamilk Royal 30 за здрави и жизнени телета

Изборът на млекозаместител играе ключова роля за бъдещото развитие на телетата. Високото качество на продукта, съчетано с балансиран план за хранене, е предпоставка за добри бъдещи резултати. 

Широките познания на фирма Denkavit, придобити от дългогодишен опит в отглеждането на телета, е здрава основа за разработване на висококачествени млекозаместители.

Denkamilk Royal 30 с 30% сухо мляко е специално разработен за постигане на отличен растеж и добро развитие на телетата от самото начало.

Продуктът съчетава постоянен състав и отлични вкусови качества с прецизен баланс на протеин и енергия за постигане на оптимален дневен прираст и дългосрочна продуктивност.

Denkamilk Royal 30 съдържа всички важни витамини, минерали и микро елементи, необходими на телето. Тези добавки предпазват телетата от липса на важни за здравето хранителни вещества.

Denkamilk Royal 30 съдържа също така комбинация от етерични масла, пре- и пробиотици и растителни смоли (Progres®) за подпомагане на чревната защита

 

Предимства на Denkamilk Royal 30:

  • Отлично съотношение на цена и качество
  • Висококачествени млечни суровини и високо енергийно съдържание
  • Спомага отличен начален растеж 
  • С функционални добавки за максимална чревна защита
  • Лесно разтворим и с отличен вкус

Криста ЕООД предлага широка гама от продукти и решения за опимален старт и развитие на Вашите телета. За повече информация – моля свържете се с наш експерт за преживни.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС
С НАШИЯТ БЛОГ ЕКИП
Ако имате запитване относно блога: