Начало > За Криста

За Криста

От създаването си през 1996 г. до днес, Криста ЕООД е водещ доставчик на фуражни и хранителни добавки и услуги на българския пазар.

Ние сме успешни в това, което правим, защото предлагаме едни от най-успешните и известни продукти в света, разработени съгласно най-новите научни постижения. Ние от Криста доставяме решения, които помагат на нашите клиенти да успяват в този толкова динамично променящ се свят.

Криста, развивайки се в две основни направления, има обособени следните бизнес структури:

Отдел "Фуражни добавки" (ANH) и Отдел "Хранителни добавки" (HNH)

НАШАТА ОСНОВНА ДЕЙНОСТ:

  • Производство на премикси и допълващи фуражи, както и дистрибуция на пълно портфолио от фуражни добавки за фермите и фуражните заводи (ANH)

  • Дистрибуция на витамини, аромати, подправки и антиоксиданти за хранителната и фармацевтичната промишлености (HNH)

  • Осигуряване на пълен комплект консултации и услуги в храненето и здравето на животните, биосигурност, съставяне на рецепти, оптимизиране на фуражите и решаване на различни предизвикателства (ANH)

НАШАТА МИСИЯ:

Ние ценим и изпитваме искрено и дълбоко уважение към бизнеса на нашите клиенти. Ние искаме с нашите знания и натрупан опит да сме част от техния успех. Нашата мисия е да бъдем най-надеждния доставчик в отраслите, в които работим.

НАШИТЕ ЦЕННОСТИ:

Нашата мисия се подкрепя от нашите основни ценности: Качество и Надеждност. Тези две категории отразяват какво очакваме от нас самите, и от всеки който сме избрали да бъде наш партньор. Те определят нашето поведение.

Разполагайки с опита, знанията, производствените практики, качественото оборудване и неограничения научен потенциал на нашите доставчици, специалистите на Криста консултират и помагат на всеки клиент да взима верните решения. Всеки ден.

НИЕ ОТ КРИСТА СЕ АНГАЖИРАМЕ: 

  • Да бъдем почтени и честни

  • Да се стремим да предлагаме възможно най-добрите продукти и услуги

  • Да работим в най-тясно сътрудничество с нашите клиенти

  • Непрестанно да се обучаваме и да трупаме нови знания

  • Да изграждаме солидни отношения с нашите доставчици

  • Да инвестираме и да произвеждаме в България продукти с най-високо качество, осигурявайки стратегически предимства на нашите клиенти.

НАШАТА ИСТОРИЯ:

АМБИЦИЯТА НА КРИСТА ДА СЕ ОТЛИЧИМ

През Април 2018 стартира новото, високо-технологично премиксно производство на Криста ЕООД в България.
Повече информация за новия ни стратегически проект можете да прочетете тук  ПРОИЗВОДСТВО 

НОВОТО ЛОГО НА КРИСТА