Начало > Премиксно производство

Премиксно производство

Април 2018: В България стартира нова, високотехнологична премикс производствена линия

 

Холандско оборудване и технология на смесване (OTTEVANGER)

Инсталираното оборудване на холандската фирма Ottevanger за премикс производство отговаря на международните стандарти по отношение на дизайн, хигиена, безопасност и ефективност. Иновативният дизайн води до изключителна точност на смесване и качество на крайния продукт. Съвременният инженерен дизайн и професионализъм при монтаж водят до високи нива на хомогенност и ниско ниво на кръстосано замърсяване.


Изключително усъвършенствана система за управление на процесите (PCS) и софтуер за автоматизация (DATASTOR - Англия)

Инсталирана е най-новата версия на Imperium PCS и нов Allen Bradley PLC хардуер. Системата за управление на процеси на Datastor Imperium (PCS), базирана на висок индустриален стандарт за софтуер и хардуер, е ядрото на цялата система. Софтуерът съчетава възможности за управление и контрол на цялата фабрика, интегрирайки всички аспекти на управленското отчитане и производствените техники.

Бар-код система, контролираща всички етапи на производството

Една от основните характеристики на системата Империум е изпозлване на бар-кодове. Всяка опаковка от суровини като торба или Big Bag е регистрирана в системата и е обозначена с уникален бар-код. В този бар код се съхранява цялата информация, необходима за пълно проследяване. На всяка входна точка на линията, където се използват единични суровини или сборни партиди, имаме скенери за бар-код, които гарантират правилното влагане.

Полуавтоматично високо прецизно оборудване за пакетиране

 


Инсталираната машина е много гъвкава и лесна за управление. В същото време дава възможност на оператора да има пълен контрол по време на процеса на опаковане. PCS контролираното дозиращо устройство гарантира, че всяка торба е с правилно тегло. Ефективното аспириране запазва емисиите на прах под контрол и също така създава безопасна работна среда за операторите.

Компютърно контролиран процес от формулиране на фуражи-премикси до трансфер към произовдството (LCF софтуер Allix)

За да създадем и формулираме нашите премикси, използваме най-новите технологии и софтуер на френската софтуерна компания A-Systems “Allix 3”. Програмат дава възможност да адаптираме и балансираме включването на суровините, за да постигнем оптималната хранителна стойност в продуктите на Christa Nutrition. Използваните LCF и т PCS софтуер са свързани помежду си в автоматизиран начин на комуникация, който минимизира шансовете за грешки по време на процеса на прехвърляне на формули между различни платформи.

Строги оперативни процедури и стандарти за качество, гарантиращи избягване на човешки грешки

Криста EООД работи в строго съответствие с действащото законодателство.
Нашето качество се осигурява чрез внедряване на добри производствени практики и HACCP система във всички области: производство, съхранение, експедиране и транспортиране.
Нашите производствени мощности включват най-модерните техники за дозиране и смесване, които гарантират избягване на човешки грешки. Компанията работи по възможно най-високите стандарти за качество и системи, осигуряващи пълна проследимост и цялостност на продукта.
Всяка съставка, която използваме, е внимателно подбрана, за да отговаря на най-високите стандарти за качество.

Криста EООД е сертифицирана по ISO 9001:2015.

YOUR QUALITY PARTNER FOR BALANCED NUTRITION