Премикси

обратно към продуктите
Premixes
YOUR QUALITY PARTNER
FOR BALANCED NUTRITION

Продуктите от нашето портфолио се предлагат както като отделни съставки, така и като хомогенни смеси, познати като премикси.

Премиксът е химогенна бленда от микро нутриенти - витамини, минарали, микроелементи и други съставки, които трябва да бъдат добавени във фуража. 

Обикновено, премиксите са с процент на влагане между 0,1 и 1% (или от 1 до 10 кг на тон фураж), като включват основно витамини и минерали, но също така ензими, каротеноиди...
Другата основна група са Допълващите (минерални) фуражи, познати и като макропремикси, с процент на влагане между 1% и 5%+, които могат да включват и аминокиселини, холин хлорид или бетаин, МКФ, соли, и някои специални функционални съставки като етерични масла, органични киселини, дрожди, аромати, и много други, съгласно конкретните изисквания на всеки клиент.

Предимствата за Вас

Нашите премикси осигуряват същите високи стандарти за качество както отделните съставки, но същевременно с това предлагат редица предимства на нашите клиенти. Премиксите на Christa Nutrition са формулирани така, че да отговорят на конкретните хранителни нужди на животните. Ние с изключително внимание разработваме и произвеждаме премикси съобразени с конкретните местни условия: цели, използвани суровини с тяхното действително качество и цени, също така различни предизвикателства като топлинен стрес, подобряване плодовитостта, използване на прясно зърно, повишаване на млеконадоя, и много други.  Ние персонализираме нашия подход, за да отговорим напълно на Вашите нужди и очаквания.

За да гарантираме, че получавате най-доброто решение във Вашата конкретна ситуация, ние включваме всички локални аспекти и местни регулации в нашите препоръки.

Премикс или Maкропремикс

Дали стандартен или по поръчка, премиксът ще бъде избран така, че да задоволи конкретните нужди на всеки клиент, независимо дали е фуражопроизводител, фермер или интегратор. Използването на готов Макропремикс (Допълващ фураж) предлага някои предимства пред закупуването на минерално-витаминен премикс и допълнителното добавяне на сода, сол, МКФ, амино-киселини и други добавки. Нашият екип от експерти в храненето на животни може да съдейства с определянето на правилната комбинация от суровини и превръщането им в качествени продукти, които са точно съобразени с Вашите нужди, имат постоянен прецизиран състав, като едновремено с това спестяват време и работна ръка.

Искате ли да знаете повече за нашето портфолио от Премикси и Допълващи фуражи? Имате нужда от конкретно решение? Моля, свържете се с наш експерт по хранене на различните видове животни, посочени в таблицата по-долу.

 

 

Нашето портфолио от Премикси

Бройлери / Носачки
Николай Колев
0887 620 093

Патици
Константин Костадинов
0886 138 451

Николай Колев
0887 620 093

Йордан Йорданов
0885 136 249

Йордан Илчев
0889 561 083

Константин Костадинов
0886 138 451
 

Николай Витанов
0888 435 465